Om je vingers bij af te likken

Gokken op voetbalwedstrijden. Drie woorden in één zin, met waarschijnlijk een ambivalente samenhang. Iedereen kent de slechte verhalen over matchfixing en maffiapraktijken, maar daarentegen floreert de Toto in Nederland als nooit tevoren. Natuurlijk is het ook nog mogelijk om met jouw vrienden in een poule geld te winnen. Maar wat is het nu? Is het gokken of voetbalwedstrijden nu slecht of juist goed? Eigenlijk moet je dan eerst kijken naar wat precies de betekenis is van het fenomeen gokken. Want gokken betekent niets meer dan het voorspellen van de uitkomst van een gebeurtenis.

Nu heb je veel geluk nodig om met goed resultaat zoiets te voorspellen. Veel mensen houden van die spanning en hebben soms dat geluk aan hun zijde. Je kunt natuurlijk het geluk een handje helpen, maar dan kom je in een grijs gebied. Dit is dus niet aan te raden. Maar de gewone man zal hier niets van merken, aangezien zij vol spanning in het weekend in het stadion, of voor de buis zitten om te kijken of hun inzet verdubbeld wordt. Henk en Ingrid zullen genieten van de spanning bij een voorspelling. Het is dan ook extra leuk als je daarmee een aanzienlijk bedrag kunt winnen.

Gokken op voetbalwedstrijden moet dus aantrekkelijk zijn en blijven en is echt volkomen geaccepteerd in de Nederlandse samenleving. Ga dus snel naar je boekwinkel, benzinestation of een ander punt waar je een Toto formulier kunt invullen en voel de spanning van het gokken door jouw aderen stromen. Het is een manier voor waaghalzen om veilig extreem te genieten. Gokken op voetbalwedstrijden. Drie woorden in één zin, waar menigeen de spreekwoordelijke vingers bij af zullen likken.