Wedden dat je het durft?

“Wedden dat je het durft?” Vaak is dit een harde kreet dat wordt uitgekraamd om een individu te bewegen actie te ondernemen. Er wordt een beroep gedaan op de innerlijke kracht van de mens. Op het gevoel om niet te verliezen of af te gaan. Zo is het ook bij de mooie sport hockey. Hockey wordt soms gekscherend: “voetbal met een stokkie” genoemd, maar deze edele sport moet men niet onderschatten. Het is een sport waar veel kracht vanuit gaat en is zeer geliefd in ons kleine kikkerlandje. Wat men echter niet weet is dat er ook mogelijkheden zijn om op hockeywedstrijden te gokken.

Overal waar de populariteit van de sport toeneemt, zal de ‘gambling-scene’ ook van zich laten spreken. Je kunt gokken op wedstrijden in de Nederlandse competitie, de buitenlandse competities en op wedstrijden bij grote kampioenschappen. Wedden op hockey is gelukkig volledig geaccepteerd, normaal en volgens de Nederlandse wet volkomen legaal. Er zijn speciale bookmakers, maar je kunt natuurlijk ook proberen te gokken met je maatjes op de tribune.

Wanneer je gaat gokken, probeer er dan niet afhankelijk van te worden. Natuurlijk is dit een levensles, want verslaving ligt altijd op de loer. Vandaar dat gokken ook speciaal voor waaghalzen is, je zet niet direct je leven op het spel, maar het kan fout gaan. Vandaar dat de zin: “Wedden dat je het durft?” zeer past bij het gokken op wedstrijden, in het bijzonder op hockeywedstrijden. Loop dus eens langs een bookmaker en waag een gokje. De hockeywedstrijden worden daardoor leuker en wie weet win je ook een leuk bedragje. Dit is altijd meegenomen, toch? Of niet soms? Wedden dat je het durft?