Wie niet waagt, die niet wint

Is het mogelijk om de uitslag van een wedstrijd echt voor de volle honderd procent goed te voorspellen? Wanneer je naar de lucht kijkt, dan zijn er mensen, die het weer kunnen voorspellen voor de komende vierentwintig uur. Hier zijn vooral boeren zeer bedreven in. En vaak hebben ze het ook nog bij het rechte eind, omdat ze door hun jarenlange ervaring met het weer gemakkelijk kunnen voorspelen. Dit is bij sporten en extreme sporten niet gemakkelijk, daar komt ook veel geluk bij kijken. Dit is niet erg, maar wel een feit. Geluk kan je echter afdwingen.

Een minder extreme sport is tennis. Een saaie sport als je het afzet tegen de extreme sporten. Toch is het ook mogelijk om daarop te gokken. Alleen wordt het moeilijk gemaakt door het type sport. Er zijn minder mogelijkheden om te voorspellen, dus zijn er duidelijker afspraken zijn gemaakt. Jouw plaatselijke bookmaker weet deze afspraken en kan je daarin wegwijs maken. Tennis is namelijk een sport, waarin twee individuen (of vier als het gaat om een dubbelspel) proberen van elkaar te winnen door een balletje naar elkaar over te slaan en derhalve elkaar te slim af te zijn.

Het gaat hier dus echt om gewoon winst en verlies. Misschien is het ook nog mogelijk om te voorspellen, wie het eerst een dubbel fout slaat, of wie de meeste forehand winners slaat. Maar meer dan dat zit er echt niet in. Geluk zal een grote factor blijven bij het voorspellen van tenniswedstrijden. Ga dus als de wiede weerga toch maar een gokje wagen, want wie niet waagt die niet wint. En winnen willen we allemaal toch? Of niet soms?

Tennis